Takega tedna letos še ni bilo!

Foto: Profimedia Sonce in toplo vreme Foto: Anže Petkovšek vročina Foto: Saša Despot vročina Foto: Profimedia Poletje Foto: Profimedia Poletje Foto: Profimedia Poletje
Petdnevna napoved brez ploh in neviht.
Oglej si celoten članek

"Uživajte v krasnih poletnih dneh. V letošnjem poletju je težko sestaviti 5 dnevno napoved brez možnosti ploh in neviht. Tokrat nam je to uspelo. Kakšna osamljena ploha ali nevihta bo predvsem v hribovitem svetu možna le danes popoldan," so objavili na portalu neurje.si.

Foto: neurje.si vreme

Kot smo poročali, nas večja sprememba vremena in izrazitejša ohladitev pa nas čaka ob koncu prihodnjega tedna.

Tudi na agenciji za okolje pravijo, da je pred nami kak teden prijetnega poletnega vremena. "Jutra bodo razmeroma sveža, popoldne pa bo okoli 30 stopinj. Možnost posameznih vročinskih neviht bo zelo majhna," napovedujejo. 

Od srede do vključno petka bo še povečini sončno, v četrtek in petek popoldne in zvečer bodo nastale vročinske nevihte. "Najvišje dnevne temperature bodo okoli ali malo nad 30 stopinj Celzija," pišejo pri Arsu. "Ob koncu tedna bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, sprva tudi nevihtami. Ohladilo se bo. V začetku zadnjega avgustovskega tedna bo predvidoma vreme precej spremenljivo."

Vreme Prihodnji konec tedna "zlom" poletja

Izkoristite te čudovite dneve!

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:55 18. Avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.