Slovenija
8790 ogledov

Takega tedna letos še ni bilo!

Poletje
1/6
Petdnevna napoved brez ploh in neviht.

"Uživajte v krasnih poletnih dneh. V letošnjem poletju je težko sestaviti 5 dnevno napoved brez možnosti ploh in neviht. Tokrat nam je to uspelo. Kakšna osamljena ploha ali nevihta bo predvsem v hribovitem svetu možna le danes popoldan," so objavili na portalu neurje.si.

vreme | Avtor: neurje.si neurje.si

Kot smo poročali, nas večja sprememba vremena in izrazitejša ohladitev pa nas čaka ob koncu prihodnjega tedna.

Tudi na agenciji za okolje pravijo, da je pred nami kak teden prijetnega poletnega vremena. "Jutra bodo razmeroma sveža, popoldne pa bo okoli 30 stopinj. Možnost posameznih vročinskih neviht bo zelo majhna," napovedujejo. 

Od srede do vključno petka bo še povečini sončno, v četrtek in petek popoldne in zvečer bodo nastale vročinske nevihte. "Najvišje dnevne temperature bodo okoli ali malo nad 30 stopinj Celzija," pišejo pri Arsu. "Ob koncu tedna bo spremenljivo do pretežno oblačno z občasnimi padavinami, sprva tudi nevihtami. Ohladilo se bo. V začetku zadnjega avgustovskega tedna bo predvidoma vreme precej spremenljivo."

Dež v kampu Vreme Slovenija Prihodnji konec tedna "zlom" poletja

Izkoristite te čudovite dneve!

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 1
  • Rachel_Wilkinson 16:55 18.avgust 2018.

    Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... To je tisto, karr p0čnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com