Tako odkrito Janša navija za Trumpa

Foto: Epa soočenje Joe Biden Donald Trump
Slovenski premier Janez Janša je danes na Twitterju ameriškega predsednika Donalda Trumpa podprl v boju za nov predsedniški mandat.
Oglej si celoten članek

"Spoštujemo težko, tragično zasebno življenje Josepha Bidna in nekatere njegove politične dosežke pred leti. Vendar če bi bil danes izvoljen, bi bil eden najšibkejših predsednikov v zgodovini. Svobodni svet pa obupno potrebuje močne ZDA, kot še nikoli doslej. Dajmo, zmagaj, Donald Trump," je zapisal Janša v tvitu v angleščini.

Republikanski predsednik ZDA Trump se bo 3. novembra na predsedniških volitvah za nov mandat pomeril z demokratom Josephom Bidnom, ki trenutno vodi v anketah.

V četrtek sta se pomerila še na zadnjem soočenju pred volitvami, na katerem je 77-letni Biden kritiziral 74-letnega Trumpa zaradi slabega odgovora na covid-19, Trump pa je tekmeca obtoževal korupcije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 49

  • 17:18 7. November 2020.

    Naj Janez piše v svojem imenu,ne kot predstavnik Slovencev!

  • MS
    13:25 24. Oktober 2020.

    Trumpovi atributi: Preganjanje skupine ljudi, v prepričanju, da predstavljajo grožnjo, poniževanje tekmecev, spodbujanje kulta lastne veličine, obljubljanje rešitev za vse …

  • 13:13 24. Oktober 2020.

    "Najboljši" predsednik USA, hahaha....preberi si tole : Več kot 700 ameriških vbodilnih ekonomistov, od tega tudi 7 Nobelovih nagrajence ........ …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.