Tako se NSi podaja v boj za ljubljanski županski stolček

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Stranka NSi želi tako prispevati, da "Ljubljana po mnogih letih spet dobi dostojnega župana".
Oglej si celoten članek

Iz stranke Nova Slovenija so sporočili, da bodo svojo podporo za mesto ljubljanskega župana namenila kandidatu SDS, poslancu in dolgoletnemu ljubljanskemu svetniku Anžetu Logarju. S tem želijo "že od začetka prispevati, da Ljubljana po mnogih letih spet dobi dostojnega župana". Stranka bo sicer nastopila s svojo listo za ljubljanski mestni svet.

Kot so še zapisali v sporočilu za javnost, se zavedajo konkurenčnosti med strankama, ki kljub njuni programski bližini ostaja, in poudarili, da bodo njihovi kandidati za svetnike mestnega sveta in četrtne svete lahko v veliko pomoč novemu županu.

Kot dokaz za to so navedli, da so tudi trenutni ljubljanski svetniki NSi med drugim s kakovostnimi predlogi poskušali izboljšati položaj Ljubljančanov. Pri tem so v NSi trenutnega župana Zorana Jankovića in njegovo listo označili za arogantno. "Vedno smo opozarjali tudi na slovensko identiteto, ki je v Ljubljani zaradi malomeščanskih politik in nekritičnega multikulturalizma še posebej ogrožena," so še zapisali.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 09:27 10. Oktober 2018.

    NSI je na žalost postala SDS ov satelit. Nikoli niso imeli namena vstopiti v koalicijo. Slovenija bi imela več možnosti …

  • 23:06 9. Oktober 2018.

    Tonin je že 110 % jajotov !!! Pri naslednjih volitvah adijo parlament, pa zopet Novakova, da jih pripelje nazaj.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.