Tako se z obtožbami spoprijema minister Počivalšek

Foto: Anže Petkovšek Zdravko Počivalšek na tiskovni konferenci o dogajanju v zvezi z novim koronavirusom.
Foto: Anže Petkovšek Zdravko Počivalšek na tiskovni konferenci o dogajanju v zvezi z novim koronavirusom.
Po zelo burnem tednu je gospodarski minister našel miren kotiček.
Oglej si celoten članek

V preteklih dneh so domnevno sporni posli okrog nabave zaščitne opreme v boju proti covidu-19 dobro pretresli slovensko vlado.

Slovenija SMC stoji za svojim predsednikom: "Interpelacija je politično motivirana!"

Med tistimi, ki so se znašli najbolj na udaru po poročilih oddaje Tarča na RTV SLO, je bil minister za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravko Počivalšek.

Omenjene posle so pod drobnogled vzeli organi pregona, poleg policije se je v preiskavo vključil tudi Nacionalni preiskovalni urad.

Posel z maskami Hojs ne vidi nič spornega, NPU pa začel "prednostno" preiskavo

Počivalšek, ki je po izbruhu afere povedal, da ni storil ničesar narobe in da ne namerava odstopiti, pa je konec tedna očitno izkoristil za odmik od burnega dogajanja.

Politik, ki ima med svojim opisom na Twitterju zapisano, da je njegov hobi kmetovanje, se je namesto aktualnemu dogajanju posvetil živalim. Objavil je namreč fotografijo, na kateri ga je moč videti, kako skrbi za živino. Minister je ob tem dodal nekaj pomenljivih stavkov.

"Človek obrača, čas pa vse postavi na pravo mesto. S koščka sveta, ki mi je od vseh najljubši, se zdi visoka politika nepomembna. Življenje se vrti okrog pravih reči. Vemo, da bomo želi samo to, kar posejemo. In da med nami ni mej, dokler delamo v dobro vseh," je na družbenem omrežju zapisal Počivalšek.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 57

  • 08:48 27. April 2020.

    Bodite veseli da je nagnal galeta da je dvignu rit iz stola in začel delati, sicer bi bila skladišča še …

  • 21:38 26. April 2020.

    Vol med kravami

  • 21:01 26. April 2020.

    Lepo je povedal , sam kolk je pa tle iskrenosti pa ne vem.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.