Takšen mraz je bil zjutraj, kako pa naprej?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Napovedi so se uresničile. Ponekod so temperature padlo pod ničlo.
Oglej si celoten članek

Zbudili smo se v mrzlo in jasno jutro. Po podatkih agencija za okolje se je temperatura spustila pod nič v Logatcu (-0,2 °C), na Babnem Polju (-2,2 °C), Voglu (-1,1 °C), Jezerskem (-0,9°C), Rudnem polju (-1,3 °C). Nič stopinj so izmerili v Ratečah, v Kočevju in Ilirski Bistrici pa je bilo le desetinko stopinje nad ničlo. 

Jasnemu jutru sledi jasen dan, ki bo postregel s temperaturami med 17 in 20 °C, na Primorskem pa se bo lahko povzpelo vse do 24 °C. Nedelja dopoldne bo še precej jasna, le na Primorskem bo že nekaj oblačnosti. Popoldne se bo v zahodnih in osrednjih krajih postopno pooblačilo, ponekod na Primorskem bo že rahlo deževalo. Pihal bo šibek do zmeren jugozahodnik. Najnižje temperature bodo od 1 do 7, ob morju okoli 10, najvišje dnevne od 20 do 24 °C. 

V ponedeljek dopoldne se bo dež od zahoda razširil na vso Slovenijo, vmes bodo tudi nevihte. Do torka zjutraj bo dež ponehal, v torek čez dan bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Od srede naprej bodo občasne padavine spet nekoliko verjetnejše, a kot napovedujejo na agenciji za okolje, ne pričakujejo večje količine padavin. Najvišje temperature se bodo po nižinah večinoma gibale med 18 in 23 °C.

dezurni@zurnal24.si
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:26 21. September 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.