Slovenija
1159 ogledov

Takšen mraz je bil zjutraj, kako pa naprej?

Mrzlo jutro Profimedia
Napovedi so se uresničile. Ponekod so temperature padlo pod ničlo.

Zbudili smo se v mrzlo in jasno jutro. Po podatkih agencija za okolje se je temperatura spustila pod nič v Logatcu (-0,2 °C), na Babnem Polju (-2,2 °C), Voglu (-1,1 °C), Jezerskem (-0,9°C), Rudnem polju (-1,3 °C). Nič stopinj so izmerili v Ratečah, v Kočevju in Ilirski Bistrici pa je bilo le desetinko stopinje nad ničlo. 

Jasnemu jutru sledi jasen dan, ki bo postregel s temperaturami med 17 in 20 °C, na Primorskem pa se bo lahko povzpelo vse do 24 °C. Nedelja dopoldne bo še precej jasna, le na Primorskem bo že nekaj oblačnosti. Popoldne se bo v zahodnih in osrednjih krajih postopno pooblačilo, ponekod na Primorskem bo že rahlo deževalo. Pihal bo šibek do zmeren jugozahodnik. Najnižje temperature bodo od 1 do 7, ob morju okoli 10, najvišje dnevne od 20 do 24 °C. 

V ponedeljek dopoldne se bo dež od zahoda razširil na vso Slovenijo, vmes bodo tudi nevihte. Do torka zjutraj bo dež ponehal, v torek čez dan bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Od srede naprej bodo občasne padavine spet nekoliko verjetnejše, a kot napovedujejo na agenciji za okolje, ne pričakujejo večje količine padavin. Najvišje temperature se bodo po nižinah večinoma gibale med 18 in 23 °C.

dezurni@zurnal24.si
 

Komentarjev 1
  • Avatar Ebony_Wunderlich
    Ebony_Wunderlich 10:26 21.september 2019.

    Google je plačal za vsakodnevno delo na spletu od doma 600 do 1000 dolarjev.i so prejeli prvi mesec $ 23586 in $ 32847 v mojem zadnjem mesečnem plačilnem računu pri Googlu tako, da doma delajo 3 ure na dan. enostavno ...prikaži več zaslužite 150 $ na uro, in zaslužek je lahko sčasoma še večjii. veeč tukaj ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ w­w­w­.W­o­r­k­L­i­n­k­s­3.­C­O­M