Taksisti imeli precej dela

Foto: Žurnal24 Veliko obiskovalcev se je namesto s svojimi vozili odpeljalo s taksijem. Pred kl
Ne glede na vreme je Izolo preplavilo morje zabave željnih mladih.
Oglej si celoten članek

“Bilo je nabito polno, vendar do te mere, da se je dalo dihati. Sem pa res prijetno presenečen nad organizatorji, ki so ne samo vrhunsko organizirali zabavo, temveč so se potrudili tudi glede videza Ambasade; med drugim so zamenjali tiste potrgane in več kot deset let stare kavče, ki so bili tam od vsega začetka,” je po dvodnevni zabavi v Ambasadi Gavioli dejal obiskovalec Matthew Hoag.

Foto: Žurnal24

Nekaj umazanije so obiskovalci za seboj seveda pustili: večinoma steklenice, plastenke in kozarce, ki jih je bilo največ ob cesti. Na obeh parkiriščih pa je bilo že v zgodnjih jutranjih urah, ko so ljudje klub zapuščali, razmeroma čisto.

Sosedje nezgovorni
Nekaj sosedov – ti se ne želijo izpostavljati – smo povprašali o vtisih ob vnovičnem delovanju diskoteke. Medtem ko nekaterih to ni pretirano motilo (niti hrup, ki je bil tak kot navadno), so bili drugi malo manj zadovoljni. Boljše volje so bili taksisti, ki se jih je, ko so klub zaprli, kar trlo. Tistih, ki so pustili svoja vozila v industrijski coni in se odpeljali s taksijem, je bilo precej.

Toda ko so lastniki popoldne prišli po svoje avtomobile, je marsikaterega izmed njih čakalo neprijetno presenečenje: kazen za nepravilno parkiranje.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.