Slovenija
3 ogledov

Taksisti imeli precej dela

Veliko obiskovalcev se je namesto s svojimi vozili odpeljalo s taksijem. Pred kl Žurnal24 main
Ne glede na vreme je Izolo preplavilo morje zabave željnih mladih.

“Bilo je nabito polno, vendar do te mere, da se je dalo dihati. Sem pa res prijetno presenečen nad organizatorji, ki so ne samo vrhunsko organizirali zabavo, temveč so se potrudili tudi glede videza Ambasade; med drugim so zamenjali tiste potrgane in več kot deset let stare kavče, ki so bili tam od vsega začetka,” je po dvodnevni zabavi v Ambasadi Gavioli dejal obiskovalec Matthew Hoag.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Nekaj umazanije so obiskovalci za seboj seveda pustili: večinoma steklenice, plastenke in kozarce, ki jih je bilo največ ob cesti. Na obeh parkiriščih pa je bilo že v zgodnjih jutranjih urah, ko so ljudje klub zapuščali, razmeroma čisto.

Sosedje nezgovorni
Nekaj sosedov – ti se ne želijo izpostavljati – smo povprašali o vtisih ob vnovičnem delovanju diskoteke. Medtem ko nekaterih to ni pretirano motilo (niti hrup, ki je bil tak kot navadno), so bili drugi malo manj zadovoljni. Boljše volje so bili taksisti, ki se jih je, ko so klub zaprli, kar trlo. Tistih, ki so pustili svoja vozila v industrijski coni in se odpeljali s taksijem, je bilo precej.

Toda ko so lastniki popoldne prišli po svoje avtomobile, je marsikaterega izmed njih čakalo neprijetno presenečenje: kazen za nepravilno parkiranje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.