Taksistu v Ljubljani "se je odpeljalo"

Foto: Profimedia Fotografija je simbolična.
Fotografija je simbolična.
Taksist v Ljubljani strankam mahal s pištolo, v Kamniku pa so kot orožje uporabili še vozilo.
Oglej si celoten članek

Buren večer za policiste. V soboto zvečer so morali okoli 20. ure posredovati v Kamniku, kjer je prišlo do spora med znancema, zapletena v večletno dolžniško-upniško razmerje. 

V soboto pa je med njima ponovno prišlo do spora, v katerem se je eden od njiju znesel nad vozilom drugega, nato pa grozil še s pištolo. Drugi pa naj bi v tem času v slednjega trčil z vozilom. Na kraju so posredovali policisti, ki so osumljencu tudi zasegli pištolo.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja grožnje in poškodovanja tuje stvari. Hkrati je zdravniško pomoč zaradi lažjih poškodb v trčenju z vozilom iskal drugi udeleženec.

V Ljubljani pa so morali okoli 23. ure posredovati policisti zaradi prijave nevarnega taksista. Ta se je na Dunajski cesti do svojih strank v vozilu nedostojno vedel, se izdajal za policista iz tujine in jim na koncu razkazoval tudi pištolo, s katero je mahal po vozilu.

Policisti so mu zasegli airsoft pištolo, sledili bodo še drugi postopki.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.