Slovenija > Črna kronika
4187 ogledov

Taksistu v Ljubljani "se je odpeljalo"

pištola ropar Fotografija je simbolična.
Taksist v Ljubljani strankam mahal s pištolo, v Kamniku pa so kot orožje uporabili še vozilo.

Buren večer za policiste. V soboto zvečer so morali okoli 20. ure posredovati v Kamniku, kjer je prišlo do spora med znancema, zapletena v večletno dolžniško-upniško razmerje. 

V soboto pa je med njima ponovno prišlo do spora, v katerem se je eden od njiju znesel nad vozilom drugega, nato pa grozil še s pištolo. Drugi pa naj bi v tem času v slednjega trčil z vozilom. Na kraju so posredovali policisti, ki so osumljencu tudi zasegli pištolo.

Policisti nadaljujejo zbiranje obvestil zaradi sumov kaznivega dejanja grožnje in poškodovanja tuje stvari. Hkrati je zdravniško pomoč zaradi lažjih poškodb v trčenju z vozilom iskal drugi udeleženec.

V Ljubljani pa so morali okoli 23. ure posredovati policisti zaradi prijave nevarnega taksista. Ta se je na Dunajski cesti do svojih strank v vozilu nedostojno vedel, se izdajal za policista iz tujine in jim na koncu razkazoval tudi pištolo, s katero je mahal po vozilu.

Policisti so mu zasegli airsoft pištolo, sledili bodo še drugi postopki.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.