Takšne temperature nas čakajo v prihajajočem tednu

Foto: Saša Despot Deževje.
Foto: Saša Despot Deževje.
V ponedeljek občasne manjše krajevne padavine.
Oglej si celoten članek

"V nedeljo bo delno jasno z občasno povečano oblačnostjo. Pihal bo jugozahodnik," napovedujejo na Agenciji RS za okolje (Arso). 

V nedeljo bodo najnižje jutranje temperature od -2 do 3, ob morju okoli 6 stopinj Celzija. Popoldne bo na Primorskem in Notranjskem pretežno oblačno, najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 19 stopinj Celzija.

Ponedeljek bo po napovedi Arsa spremenljivo do pretežno oblačno, občasno bodo manjše krajevne padavine: "Proti večeru se bo pričelo jasniti. V torek in sredo bo povečini sončno. V sredo bo zapihal jugozahodni veter."

 

vreme Srednjeročna napoved: Nedelja prinaša spremembo

Verjetnostna napoved kaže vikend poln padavin

Sodeč po verjetnostni napovedi za Slovenijo, bo teden po torku brez padavin. Najvišje dnevne temperature se bodo gibale vse do 16, pa tudi do 19 stopinj Celzija.

Občutno poslabšanje vremena sodeč po računski simulaciji sledi v soboto. Tako sobota kot nedelja bosta morda deževni, najvišje dnevne temperature bodo okoli 14, pa tudi do 16 stopinj Celzija. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 08:44 19. Marec 2023.

    Ja, kakorkoli že obrnete, je žal še vedno precej premalo Globalnega Ogrevanja !!! ! !!! Ker Globalno Segrevanje Ozračja itak …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.