Takšno vreme bomo imeli ta teden

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Danes popoldne bo v hribovitem svetu severne Slovenije jasno, drugje večinoma oblačno, ponekod po nižinah v notranjosti tudi megleno. Najvišje dnevne temperature bodo od -5 do 2, na Primorskem do 10 stopinj C.
Oglej si celoten članek

V tem tednu se bo nadaljevalo suho zimsko vreme. Po nižinah bo precej megle ali pa nizke oblačnosti. Sonce bo v gorah in na Primorskem.

Jutri bo večinoma oblačno ali megleno, v višjih legah in na Primorskem bo pretežno jasno. Pihala bo zmerna burja, ki se bo proti večeru krepila. Najnižje jutranje temperature bodo od -7 do -11, na Primorskem malo nad 0, najvišje dnevne od -4 do 0, na Primorskem do 8 stopinj C.

V sredo in v četrtek bo na Primorskem precej jasno, pihala bo šibka do zmerna burja. Drugje bo zmerno do pretežno oblačno.

Letošnji januar bo s temperaturami okoli 3 stopinje pod povprečjem najhladnejši v zadnjih 30 letih.

Naši kraji bodo še naprej pod vplivom območja visokega zračnega tlaka, ki se bo zadrževalo nad srednjo in vzhodno Evropo.

Nadaljevalo se bo suho zimsko vreme s temperaturno inverzijo. Več sončnega vremena bo v gorah in na Primorskem, po nižinah in kotlinah v notranjosti Slovenije pa bo precej megle ali nizke oblačnosti z nizkimi temperaturami.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.