Takšno vreme bomo imeli za velikonočne praznike

Foto: Profimedia Vreme Foto: Profimedia Vreme Foto: Profimedia Mrzlo vreme z vetrom
Ponoči se bo pooblačilo, ponekod v hribovitih zahodnih krajih bo pričelo rahlo deževati.
Oglej si celoten članek

Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 8, ob morju okoli 10 stopinj Celzija.

V četrtek bo oblačno, dež se bo iznad zahodnih krajev počasi širil proti vzhodu. Ponekod bo še pihal jugozahodni veter, ob morju pa jugo.

Zvečer se bodo padavine okrepile in zajele vso Slovenijo, predvsem na Primorskem lahko tudi zagrmi. Najvišje dnevne temperature bodo od 9 do 16, na severozahodu okoli 7 stopinj Celzija.

V petek bo dež oslabel in na vzhodu popoldne prehodno ponehal. V soboto se bodo padavine od zahoda spet okrepile in zajele vso Slovenijo. Pihal bo južni do jugozahodni veter, ob morju jugo.

Svet Accuweather: Čaka nas ekstremna pomlad

Foto: Profimedia Mrzlo vreme z vetrom Nad severozahodnim delom Evrope je ciklonsko območje. Vremenska fronta se počasi bliža Alpam. Pred njo k nam od jugozahoda priteka razmeroma topel in postopno bolj vlažen zrak.

V noči na nedeljo nas bo prešla hladna fronta. Za njo bo k nam v višinah prehodno pritekal hladnejši zrak. V ponedeljek se bo nad srednjo Evropo in Alpami zgradilo območje visokega zračnega tlaka in vztrajalo do sredine tedna. V drugi polovici tedna spet kaže na občasen vpliv atlantskih vremenskih motenj.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.