Tatove skušal zadržati sosed

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Sredi dopoldneva trije moški sredi Ljubljane okradli lastnico stanovanjske hiše in pobegnili. Dva od njih so policisti že prijeli.
Oglej si celoten članek

Ljubljanske policiste so prejšnji torek dopoldne obvestili o kraji v Kresniških Poljanah; eden izmed treh moških kradljivcev je zamotil lastnico, dva pa sta medtem izkoristila njeno nepazljivost in ji ukradla okrog 3 tisoč evrov gotovine, bančno kartico, hranilno knjižico in nakit.

Pobegnili so z osebnim avtomobilom Alfa Romeo svetle barve in to kljub posredovanju soseda oškodovanke, ki jim je pobeg skušal preprečiti s tem, da jih je zaparkiral s traktorjem. Traktor so namreč tatovi uspešno obvozili in se odpeljali. Policisti so na podlagi informacij in z opravljenimi kriminalističnimi opravili ugotovili identiteto dveh osumljencev; gre za 30- in 32-letnega moškega iz okolice Novega mesta, ki so ju včeraj prijeli.

Pri obeh so opravili hišno preiskavo in pri 32-letniku odkrili 26 sadik prepovedane konoplje in več kot sto nabojev. Danes so moška privedli pred preiskovalnega sodnika, ki pa zanju ni odredil pripora. Oba moška sta sicer že bila obsojena za premoženjska kazniva dejanja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 19:29 27. Maj 2015.

    Ha ha iz okolice novega mesta.... napišete raje, da gre spet za švede!

  • 17:48 27. Maj 2015.

    Neverjetno sposoben preiskovalni sodnik!!!<br />Zato pa dragi Slovenci lahko popolnoma zaupate v naše sodstvo!!!

  • 14:33 27. Maj 2015.

    NM? Pripor? Ste normalni,človek ja mora delat naprej,od česa pa bo živela družina...........

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.