Slovenija > Črna kronika
18 ogledov

Tatove skušal zadržati sosed

policija Dejan Mijović
Sredi dopoldneva trije moški sredi Ljubljane okradli lastnico stanovanjske hiše in pobegnili. Dva od njih so policisti že prijeli.

Ljubljanske policiste so prejšnji torek dopoldne obvestili o kraji v Kresniških Poljanah; eden izmed treh moških kradljivcev je zamotil lastnico, dva pa sta medtem izkoristila njeno nepazljivost in ji ukradla okrog 3 tisoč evrov gotovine, bančno kartico, hranilno knjižico in nakit.

Pobegnili so z osebnim avtomobilom Alfa Romeo svetle barve in to kljub posredovanju soseda oškodovanke, ki jim je pobeg skušal preprečiti s tem, da jih je zaparkiral s traktorjem. Traktor so namreč tatovi uspešno obvozili in se odpeljali. Policisti so na podlagi informacij in z opravljenimi kriminalističnimi opravili ugotovili identiteto dveh osumljencev; gre za 30- in 32-letnega moškega iz okolice Novega mesta, ki so ju včeraj prijeli.

Pri obeh so opravili hišno preiskavo in pri 32-letniku odkrili 26 sadik prepovedane konoplje in več kot sto nabojev. Danes so moška privedli pred preiskovalnega sodnika, ki pa zanju ni odredil pripora. Oba moška sta sicer že bila obsojena za premoženjska kazniva dejanja.

Komentarjev 3
  • Ferluci 19:29 27.maj 2015.

    Ha ha iz okolice novega mesta.... napišete raje, da gre spet za švede!

  • benč 17:48 27.maj 2015.

    Neverjetno sposoben preiskovalni sodnik!!!Zato pa dragi Slovenci lahko popolnoma zaupate v naše sodstvo!!!

  • romy 14:33 27.maj 2015.

    NM? Pripor? Ste normalni,človek ja mora delat naprej,od česa pa bo živela družina...........