Tatovi ukradli predmete, ki lahko eksplodirajo

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Policisti so bili obveščeni o kraji predmetov na katerih so sledovi eksploziv. Tatove opozarjajo, da je vsak poseg na predmetih izredno nevaren.
Oglej si celoten članek

Policijska uprava Ljubljana je bila obveščena o tatvini predmetov in barvnih kovin na območju Kamnika. Z opravljenim ogledom in zbranimi obvestili so kriminalisti ugotovili, da so na ukradenih predmetih oziroma aluminijastih posodah, ki so bili odtujene, sledovi eksploziva. Zato opozarjajo, da je vsak poseg na predmetih kot je rezanje, stiskanje, prisotnost ognja izredno nevarno početje.

Kriminalisti z zbiranjem obvestil še nadaljujejo. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o omenjenem dejanju, da to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije, intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 19:57 24. Maj 2013.

    Pol bomo gledal: Cigani letijo v nebo - 2. del....

  • 12:07 24. Maj 2013.

    Kako preprečiti krajo stvari , ki jih imate okoli ali pa celo v hiši. V les zvrtate luknjo in v …

  • 11:58 24. Maj 2013.

    Nenapovedan !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.