Slovenija > Črna kronika
34 ogledov

Tatovi ukradli predmete, ki lahko eksplodirajo

policija Anže Petkovšek
Policisti so bili obveščeni o kraji predmetov na katerih so sledovi eksploziv. Tatove opozarjajo, da je vsak poseg na predmetih izredno nevaren.

Policijska uprava Ljubljana je bila obveščena o tatvini predmetov in barvnih kovin na območju Kamnika. Z opravljenim ogledom in zbranimi obvestili so kriminalisti ugotovili, da so na ukradenih predmetih oziroma aluminijastih posodah, ki so bili odtujene, sledovi eksploziva. Zato opozarjajo, da je vsak poseg na predmetih kot je rezanje, stiskanje, prisotnost ognja izredno nevarno početje.

Kriminalisti z zbiranjem obvestil še nadaljujejo. Policija prosi vse, ki bi karkoli vedeli o omenjenem dejanju, da to sporočijo na eno izmed telefonskih številk policije, intervencijsko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

Komentarjev 4
  • Merkava4 19:57 24.maj 2013.

    Pol bomo gledal: Cigani letijo v nebo - 2. del....

  • Žurnalček 12:07 24.maj 2013.

    Kako preprečiti krajo stvari , ki jih imate okoli ali pa celo v hiši. V les zvrtate luknjo in v njega daste naboj puške , ter luknjo zamažete z mešanco lepila in žagovine. Storilec se bo sam javil v bolnico ...prikaži več . Za večje in težje predmete , je dobro dati pod njih mikrostikalo , ki je vezano na raketni motor , ki aktivira raketo v storilca , nameščeno in skrito do 10m stran od varovanega predmeta. Nikoli več se vam Švedi ne bodo upali prestopiti 1cm vaše lastnine.

  • Žurnalček 11:58 24.maj 2013.

    Nenapovedan !