Teden lahko prinese tudi nekaj snega

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Po lepi in sončni nedelji danes deževen dan, jutri sonce, v nadaljevanju tedna pa celo možnost snežnih padavin.
Oglej si celoten članek

"Hladna fronta je dosegla zahodne in severne Alpe, popoldne bo prešla tudi Slovenijo. Pred njo k nam priteka razmeroma topel in vlažen zrak, večinoma oblačno bo danes čez dan, rahlo bo rosilo in deževalo," napoveduje Brane Gregorčič z Arsa.

Popoldne ob prehodu hladne fronte pričakujejo nekaj več dežja, tudi kakšno ploho, vendar do večera bo ta hladna fronta že prešla Slovenijo. Ponoči se bo postopno jasnilo, jutri bo večinoma sončno in relativno toplo, v notranjosti države bodo temperature dosegle 11 stopinj, na Primorskem pa vse do 15.

Med sredo in četrtkom bo nato Slovenijo spet dosegla hladna fronta, ki bo nekoliko bolj izrazita, tudi nekaj snega se lahko znajde vse do nižin in to predvsem v južnih krajih Slovenije. "Tisti sneg bo verjetno še isti dan tudi skopnel," pri tem potolaži Brane Gregorčič z Arsa, v četrtek popoldne se bo namreč v severnih in zahodnih krajih že delno zjasnilo.

Jasen dan se obeta tudi v soboto, medtem ko bo v nedeljo spet nekaj več oblačnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.