Tedeschi očaral Slovenke

Foto: Žurnal24 “Denar za Drogo Kolinsko bo nakazan novembra,” zagotavljajo v Atlantic Grupi Emi
Hrvaški časnik se je razpisal o anketi, ki je Tedeschija razglasila za najbolj seksi poslovneža v Sloveniji. Temu se ne čudijo, saj je "z odločnim nastopom in konkretnimi odgovori pregnal strahove".
Oglej si celoten članek

Hrvaški Jutarnji list se je razpisal o anketi slovenskega časnika Finance, v kateri je 31 odstotkov vprašanih razglasilo Emila Tedeschija, lastnika Atlantic Groupa in od minulega tedna tudi Droge Kolinske, za najbolj seksapilnega poslovneža.

"Razglasitvi Tedeschija za najbolj seksapilnega poslovneža se ne gre čuditi, ker je na novinarski konferenci minuli teden v Portorožu ob prevzemu Droge Kolinske s svojo odločno držo in konkretnimi odgovori odgnal slovenske dvome, da stojijo za nakupom slovenske družbe kakršnekoli špekulacije," so zapisali v hrvaškem časniku. Slovenski mediji so po pisanju Jutarnjega lista več mesecev negativno pisali o ponudbi Tedeschija, predvsem zaradi tega, ker gre za hrvaški kapital. Poslovnež je po pisanju časnika pomiril strasti v slovenski javnosti z napovedjo, da ne bo zaprl tovarn in da je njegov cilj ohraniti vse znamke.

Da nekateri hrvaški poslovneži na območju nekdanje Jugoslavije žanjejo simpatije, je po pisanju Jutarnjega lista pred nekaj leti potrdil tudi primer Nadana Vidoševića v Srbiji. Srbski mediji so mu po sestanku delegacije hvaških gospodarstvenikov v Srbiji  dali vzdevek "lep kot greh". Po službenem delu sestanka so namreč nanj z vprašanji po pisanju časnika navalile novinarke redakcij vseh beograjskih medijev. "Glede na to, da bo Droga Kolinska proizvajala tudi v Srbiji, bo Tedeschi najverjetneje tudi v tej državi požel simpatije in s prestola najbolj seksapilnega Hrvata izrinil Vidoševića," so zapisali.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.