Slovenija
28 ogledov

Tedeschi očaral Slovenke

“Denar za Drogo Kolinsko bo nakazan novembra,” zagotavljajo v Atlantic Grupi Emi Žurnal24 main
Hrvaški časnik se je razpisal o anketi, ki je Tedeschija razglasila za najbolj seksi poslovneža v Sloveniji. Temu se ne čudijo, saj je "z odločnim nastopom in konkretnimi odgovori pregnal strahove".

Hrvaški Jutarnji list se je razpisal o anketi slovenskega časnika Finance, v kateri je 31 odstotkov vprašanih razglasilo Emila Tedeschija, lastnika Atlantic Groupa in od minulega tedna tudi Droge Kolinske, za najbolj seksapilnega poslovneža.

"Razglasitvi Tedeschija za najbolj seksapilnega poslovneža se ne gre čuditi, ker je na novinarski konferenci minuli teden v Portorožu ob prevzemu Droge Kolinske s svojo odločno držo in konkretnimi odgovori odgnal slovenske dvome, da stojijo za nakupom slovenske družbe kakršnekoli špekulacije," so zapisali v hrvaškem časniku. Slovenski mediji so po pisanju Jutarnjega lista več mesecev negativno pisali o ponudbi Tedeschija, predvsem zaradi tega, ker gre za hrvaški kapital. Poslovnež je po pisanju časnika pomiril strasti v slovenski javnosti z napovedjo, da ne bo zaprl tovarn in da je njegov cilj ohraniti vse znamke.

Da nekateri hrvaški poslovneži na območju nekdanje Jugoslavije žanjejo simpatije, je po pisanju Jutarnjega lista pred nekaj leti potrdil tudi primer Nadana Vidoševića v Srbiji. Srbski mediji so mu po sestanku delegacije hvaških gospodarstvenikov v Srbiji  dali vzdevek "lep kot greh". Po službenem delu sestanka so namreč nanj z vprašanji po pisanju časnika navalile novinarke redakcij vseh beograjskih medijev. "Glede na to, da bo Droga Kolinska proizvajala tudi v Srbiji, bo Tedeschi najverjetneje tudi v tej državi požel simpatije in s prestola najbolj seksapilnega Hrvata izrinil Vidoševića," so zapisali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.