Telekom 1. decembra draži, večina paketov dražja za evro

Foto: Boštjan Tacol
Foto: Boštjan Tacol
Telekom bo 1. decembra večino mobilnih paketov podražil za en evro.
Oglej si celoten članek

Telekom bo 1. decembra dražil. Kot so zapisali v obvestilu na svoji spletni strani, bodo večino paketov podražili za en evro, za dva evra pa bo dražja druga številka pri tistih paketih, ki jo omogočajo. 

Cena se ne bo spremenila za Džabest Na polno (ostaja 22,95 evra), Druga številka pri paketih Penzion (7 evrov), Enotni paket (3,93 evra), Enostavni 1000 (17,95 evra), SIM 2 Brezskrbni (10 evrov) in Gluhi plus (18,95 evra).

Podražili pa bodo na primer tudi paket Enostavni 1000 plus, ki so ga uvedli šele pred pol leta. 

Tolažilna nagrada: le deset evrov za spremembo paketa

Naročnikom paketov, ki se podražijo, do konca leta ponujajo polovični strošek za menjavo paketa. Namesto 20 bodo tako za menjavo paketa plačali deset evrov. 

Kdor se s podražitvijo na strinja, lahko do 30. novembra brez odpovednega roka in brez odpovedne kazni odstopi od naročniške pogodbe. Kdor je ob sklenitvi naročnine kupil napravo po akcijski ceni, jo lahko vrne in zahteva vračilo kupnine, a bo moral plačati uporabnino. Druga možnost pa je, da opremo odkupi. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • En evro zdej, en evro pol ..en evro sem en evro tja. Ne hitijo ampak počasi da ni šokov nabirajo.

  • 11:17 3. November 2015.

    Decembrsko darilo. Res hvala Telekom. Mislim, da ni več druge, kot pa iti drugam. Razmišljam o Telemachu. Bo pol cenej.

  • 14:50 2. November 2015.

    Kjer koli ali kamor koli greš na javno mesto, povsod samo božajo tablice. Vsak ma nek paket in stalno nekaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.