Slovenija
21 ogledov

Telekom 1. decembra draži, večina paketov dražja za evro

telefoniranje, mobitel, jeza Boštjan Tacol
Telekom bo 1. decembra večino mobilnih paketov podražil za en evro.

Telekom bo 1. decembra dražil. Kot so zapisali v obvestilu na svoji spletni strani, bodo večino paketov podražili za en evro, za dva evra pa bo dražja druga številka pri tistih paketih, ki jo omogočajo. 

Cena se ne bo spremenila za Džabest Na polno (ostaja 22,95 evra), Druga številka pri paketih Penzion (7 evrov), Enotni paket (3,93 evra), Enostavni 1000 (17,95 evra), SIM 2 Brezskrbni (10 evrov) in Gluhi plus (18,95 evra).

Podražili pa bodo na primer tudi paket Enostavni 1000 plus, ki so ga uvedli šele pred pol leta. 

Tolažilna nagrada: le deset evrov za spremembo paketa

Naročnikom paketov, ki se podražijo, do konca leta ponujajo polovični strošek za menjavo paketa. Namesto 20 bodo tako za menjavo paketa plačali deset evrov. 

Kdor se s podražitvijo na strinja, lahko do 30. novembra brez odpovednega roka in brez odpovedne kazni odstopi od naročniške pogodbe. Kdor je ob sklenitvi naročnine kupil napravo po akcijski ceni, jo lahko vrne in zahteva vračilo kupnine, a bo moral plačati uporabnino. Druga možnost pa je, da opremo odkupi. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 7
 • zkvazdjkrregistracijozahtevate 18:16 03.november 2015.

  En evro zdej, en evro pol ..en evro sem en evro tja. Ne hitijo ampak počasi da ni šokov nabirajo.

 • Filipka 11:17 03.november 2015.

  Decembrsko darilo. Res hvala Telekom. Mislim, da ni več druge, kot pa iti drugam. Razmišljam o Telemachu. Bo pol cenej.

 • Avatar praufo
  praufo 14:50 02.november 2015.

  Kjer koli ali kamor koli greš na javno mesto, povsod samo božajo tablice. Vsak ma nek paket in stalno nekaj pošilja. Zakaj ? Ker mu je preproato dolgčas. Mulci v šoli, cela linija na klopi vsak svojo platco boža. Operaterji ...prikaži več si štejejo denarce.