Telekom bo podražil vse naročniške pakete

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Telekom bo 1. decembra podražil skoraj vse naročniške pakete za mobilno telefonijo.
Oglej si celoten članek

"Obveščamo vas, da bomo s 1. 12. 2016 spremenili mesečne naročnine mobilnih naročniških paketov," je Telekom objavil na spletni strani. Cene paketov se bodo zvišale za en evro, pri paketih Internet Itak in SIM 2 Brezskrbni pa za 95 centov. Cena se ne spremeni za Drugo številko, Enotni paket in Telemetrijo.

Za en evro je Telekom večino mobilnih paketov podražil že lani 1. decembra, 1. septembra letos pa so podražili starejše internetne in konvergenčne pakete. 

Ugodnost: za spremembo paketa vam bodo zaračunali le deset evrov

Naročnikom paketov, ki se dražijo, Telekom do konca leta ponuja 50-odstotni popust na strošek menjave popusta, ki po ceniku znaša 20 evrov. 

Kdor se s podražitvijo ne strinja, lahko do konca meseca odstopi brez odpovednega roka in pogodbene kazni odstopi od naročniške pogodbe, bo pa moral poravnati stroške za akcijski nakup opreme, če se mu vezava še ni iztekla. 

V primeru, da oprema še ni bila "odplačana", lahko naročnik opremo obdrži in plača sorazmerni delež prejete vrednosti opreme ali pa mobilni telefon vrnejo in za čas, ko so ga imeli, plačajo uporabnino. Ne glede na to, ali se bodo odločili za prekinitev pogodbe, morajo naročniki plačati vse zapadle obveznosti, opozarjajo pri Telekomu. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 20

  • 19:13 4. November 2016.

    No ja, telekom je v lasti države. Ve se, kdo sedi v upravnem odboru.

  • 14:06 4. November 2016.

    telekom zares nesramno podražuje.namreč pred dvemi leti sem vzel zase in za partnerko paket in takrat je bilo vse skupaj …

  • 10:58 4. November 2016.

    Vsako leto en € navzgor. Kot da so vsako leto isti paketi za en € več vredni. Pa žalostno je, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.