Telekom omogočil deljenje gigabajtov

Foto: Saša Despot Slovenija 260.11.2013 mobitel, mobilna telefonija, mobilno omrezje, google, ilus
Naročniki Telekoma lahko gigabajte prenosa podatkov podarijo drugim uporabnikom Telekoma, tudi predplačnikom.
Oglej si celoten članek

Naročniki Telekomovih mobilnih paketov Naj, Modri, Dostopni in drugih izbranih paketov lahko odslej med svoje najbližje razdelite gigabajte, ki jih imajo v svojem paketu. Večkrat mesečno lahko delijo po 1, 5, 10 in 20 gigabajtov.

Prenos podatkov naročnik podari s SMS sporočilom DELIM xGB ŠTEVILKA PREJEMNIKA na številko 1918, v naslednjih dneh bo deljenje omogočeno tudi v mobilni aplikaciji Moj Telekom in na moj.telekom.si.

Podarjenih količin ni mogoče uporabiti v gostovanju, veljajo pa do konca obračunskega obdobja. Podrejena razmerja (paketi SIM 2 in Druga številka) ne morejo biti ne donatorji ne prejemniki količin.

Gigabajte lahko delijo naročniki paketov Naj A, Naj B, Naj C, Doma, Dostopni A, Dostopni B, Dostopni C, Neodvisni A, Neodvisni B, Modri, Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri poslovni paket, Modri Svet, Gluhi A, Platinum A, Platinum B, Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket, Vse dobro, Za dva.

Storitev je zelo zanimiva za zagotavljanje mobilnih storitev otrokom, ki lahko ostanejo predplačniki, starši pa jim podarijo prenos podatkov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.