Slovenija
2566 ogledov

Telekom omogočil deljenje gigabajtov

Slovenija 260.11.2013 mobitel, mobilna telefonija, mobilno omrezje, google, ilus Saša Despot
Naročniki Telekoma lahko gigabajte prenosa podatkov podarijo drugim uporabnikom Telekoma, tudi predplačnikom.

Naročniki Telekomovih mobilnih paketov Naj, Modri, Dostopni in drugih izbranih paketov lahko odslej med svoje najbližje razdelite gigabajte, ki jih imajo v svojem paketu. Večkrat mesečno lahko delijo po 1, 5, 10 in 20 gigabajtov.

Prenos podatkov naročnik podari s SMS sporočilom DELIM xGB ŠTEVILKA PREJEMNIKA na številko 1918, v naslednjih dneh bo deljenje omogočeno tudi v mobilni aplikaciji Moj Telekom in na moj.telekom.si.

Podarjenih količin ni mogoče uporabiti v gostovanju, veljajo pa do konca obračunskega obdobja. Podrejena razmerja (paketi SIM 2 in Druga številka) ne morejo biti ne donatorji ne prejemniki količin.

Gigabajte lahko delijo naročniki paketov Naj A, Naj B, Naj C, Doma, Dostopni A, Dostopni B, Dostopni C, Neodvisni A, Neodvisni B, Modri, Modri Domači, Modri Net, Modri Plus, Modri poslovni paket, Modri Svet, Gluhi A, Platinum A, Platinum B, Enostavni poslovni paket, Premium poslovni paket, Vse dobro, Za dva.

Storitev je zelo zanimiva za zagotavljanje mobilnih storitev otrokom, ki lahko ostanejo predplačniki, starši pa jim podarijo prenos podatkov.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.