Telekom ukinja nekatere programe

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Telekom Slovenije bo zaradi izteka pogodbe iz programske sheme SiOL TV umaknil TV-programe Viasat Explorer, Viasat History in TV1000. Prihaja novi program Klasik TV.
Oglej si celoten članek

Telekom Slovenije bo jutri zaradi izteka pogodbe in neuspešnih pogajanj za sklenitev nove iz programske sheme SiOL TV umaknil TV-programe Viasat Explorer, Viasat History in TV1000. Družbi s ponudnikom omenjenih programov namreč v Sloveniji ni uspelo uskladiti pričakovanj glede nadaljnjega sodelovanja, prav tako pa navedeni programi niso dosegli pričakovanega zanimanja gledalcev.

Novi program Klasik TV

Obenem kot novost v ponudbi SiOL TV napoveduje nov filmski kanal Klasik TV, ki je specializiran za predvajanje kakovostnih filmov s področja nekdanje Jugoslavije in bo gledalcem na voljo avgusta brez doplačila. Prav tako pa pripravlja dodatno obogatitev programske sheme v prihajajočih mesecih, so zapisali na spletni strani Telekoma.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 18

  • 20:57 14. Avgust 2012.

    Hehe kolk so se te ustrašli:)

  • 20:55 14. Avgust 2012.

    Klasik tv?? Kakovostni jugo filmi? In avgusta brezplačno, kar pomeni, da bo kasneje plačljivo? <br />A ste čist izgubil kompas …

  • 08:18 31. Julij 2012.

    kupiš krožnik, v pc vstaviš kartico skytopc vstaviš kodo in gledaš vse programe kar jih je na satelitu astra pa …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.