Slovenija
48 ogledov

Telekom ukinja nekatere programe

televizija Shutterstock
Telekom Slovenije bo zaradi izteka pogodbe iz programske sheme SiOL TV umaknil TV-programe Viasat Explorer, Viasat History in TV1000. Prihaja novi program Klasik TV.

Telekom Slovenije bo jutri zaradi izteka pogodbe in neuspešnih pogajanj za sklenitev nove iz programske sheme SiOL TV umaknil TV-programe Viasat Explorer, Viasat History in TV1000. Družbi s ponudnikom omenjenih programov namreč v Sloveniji ni uspelo uskladiti pričakovanj glede nadaljnjega sodelovanja, prav tako pa navedeni programi niso dosegli pričakovanega zanimanja gledalcev.

Novi program Klasik TV

Obenem kot novost v ponudbi SiOL TV napoveduje nov filmski kanal Klasik TV, ki je specializiran za predvajanje kakovostnih filmov s področja nekdanje Jugoslavije in bo gledalcem na voljo avgusta brez doplačila. Prav tako pa pripravlja dodatno obogatitev programske sheme v prihajajočih mesecih, so zapisali na spletni strani Telekoma.

Komentarjev 18
  • stela 20:57 14.avgust 2012.

    Hehe kolk so se te ustrašli:)

  • stela 20:55 14.avgust 2012.

    Klasik tv?? Kakovostni jugo filmi? In avgusta brezplačno, kar pomeni, da bo kasneje plačljivo? A ste čist izgubil kompas al kaj? ???

  • Jaoming 08:18 31.julij 2012.

    kupiš krožnik, v pc vstaviš kartico skytopc vstaviš kodo in gledaš vse programe kar jih je na satelitu astra pa še to v HD.