Telekom vsem naročnikom Deezer ponuja tri mesece zastonj

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Telekom naročnikom fiksnih in mobilnih storitev ponuja 90 dni brezplačne preizkusne storitve Deezer. To je ponudnik glasbe, ki ima v katalogu več kot 35 milijonov skladb.
Oglej si celoten članek

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko Deezer vklopijo tako, da pošljejo SMS z besedo DEEZER na številko 1918, nato pa sledijo navodilom, ki jih prejmejo. Vsi uporabniki pa lahko Deezer vklopijo in z njim upravljajo tudi prek portala Moj Telekom (https://moj.telekom.si).

Kdor se ne bo odjavil, bo plačal, posebnega opozorila ne bo

Po preteku poskusnega obdobja se bo Deezer zaračunal 6,95 evra na mesec, poskusni uporabniki pa ne bodo posebej opozorjeni, da se čas brezplačne uporabe izteka. Kdor ne bi želel plačevati, se bo moral odjaviti, mobilni naročniki z SMS sporočilom DEEZER NE na 1918, drugi pa prek portala Moj Telekom. 

S storitvijo Deezer je mogoče glasbo poslušati prek mobitela, tablice, računalnika, pa tudi televizorja ali avtoradia, naročniki SiOL TV pa tudi tudi prek BOX-a.

Med uporabniki v Sloveniji so (v zadnjih treh dneh) najbolj priljubljene naslednje pesmi:

1. The Chainsmokers: Closer

2. Major Lazer, Justin Bieber, MØ: Cold Water

3. Sia: The Greatest

4. DJ Snake: Let Me Love You

5. Martin Garrix: In the Name of Love

6. The Chainsmokers: Don't Let Me Down

7. Mike Posner: I Took a Pill in Ibiza

8. Kungs: This Girl (Kungs Vs. Cookin' On 3 Burners)

9. Drake: One Dance

10. Calvin Harris: This is What You Came For

Telekom Deezer ponuja že od aprila 2014. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:53 4. Oktober 2016.

    Še dobro, da telekom ne bo obveščal svojih uporabnikov, ampak bo kar zaračunal. Barbarske posle se začenja iti tale Telekom.

  • 12:30 3. Oktober 2016.

    Google s svojo aplikacijo Play Music ponuja dosti več, prav tako z 90 dnevno brezplačno naročnino, po tem pride 5,99 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.