Slovenija
131 ogledov

Telekom vsem naročnikom Deezer ponuja tri mesece zastonj

Telekom Slovenije Saša Despot
Telekom naročnikom fiksnih in mobilnih storitev ponuja 90 dni brezplačne preizkusne storitve Deezer. To je ponudnik glasbe, ki ima v katalogu več kot 35 milijonov skladb.

Naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije lahko Deezer vklopijo tako, da pošljejo SMS z besedo DEEZER na številko 1918, nato pa sledijo navodilom, ki jih prejmejo. Vsi uporabniki pa lahko Deezer vklopijo in z njim upravljajo tudi prek portala Moj Telekom (https://moj.telekom.si).

Kdor se ne bo odjavil, bo plačal, posebnega opozorila ne bo

Po preteku poskusnega obdobja se bo Deezer zaračunal 6,95 evra na mesec, poskusni uporabniki pa ne bodo posebej opozorjeni, da se čas brezplačne uporabe izteka. Kdor ne bi želel plačevati, se bo moral odjaviti, mobilni naročniki z SMS sporočilom DEEZER NE na 1918, drugi pa prek portala Moj Telekom. 

S storitvijo Deezer je mogoče glasbo poslušati prek mobitela, tablice, računalnika, pa tudi televizorja ali avtoradia, naročniki SiOL TV pa tudi tudi prek BOX-a.

Med uporabniki v Sloveniji so (v zadnjih treh dneh) najbolj priljubljene naslednje pesmi:

1. The Chainsmokers: Closer

2. Major Lazer, Justin Bieber, MØ: Cold Water

3. Sia: The Greatest

4. DJ Snake: Let Me Love You

5. Martin Garrix: In the Name of Love

6. The Chainsmokers: Don't Let Me Down

7. Mike Posner: I Took a Pill in Ibiza

8. Kungs: This Girl (Kungs Vs. Cookin' On 3 Burners)

9. Drake: One Dance

10. Calvin Harris: This is What You Came For

Telekom Deezer ponuja že od aprila 2014. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • Dixon 09:53 04.oktober 2016.

    Še dobro, da telekom ne bo obveščal svojih uporabnikov, ampak bo kar zaračunal. Barbarske posle se začenja iti tale Telekom.

  • kkorolev 12:30 03.oktober 2016.

    Google s svojo aplikacijo Play Music ponuja dosti več, prav tako z 90 dnevno brezplačno naročnino, po tem pride 5,99 € / mesec, s tem, da vas sam obvesti, če želite podaljšati. Poleg tega imajo zelo bogato zbirko ...prikaži več komadov (35+ mil.), lahko si jih začasno naložiš na napravo za poslušanje brez internetne povezave (za časa naročnine seveda). Če želiš si lahko posamezen komad ali album tudi kupiš. V tvoji lasti ostane tudi izven aplikacije oziroma naprave.