Slovenija
45 ogledov

Telekom ponuja Deezer

biznis 01.04.2008 Telekom stavba, Bavarski dvor, Ljubljana, foto: Bostjan Tacol Boštjan Tacol
Operater Telekom Slovenije svojim naročnikom ponuja dostop do spletne glasbene storitve Deezer, ki vključuje več kot 30 milijonov skladb tujih in tudi domačih izvajalcev.

Storitev omogoča poslušanje glasbe na mobilnih napravah, računalnikih in v okviru televizijske storitve Siol TV. Vsak naročnik lahko Deezer uporablja prek več različnih naprav, si ustvari lastne knjižnice pesmi, spremlja glasbene lestvice, na voljo pa so mu tudi glasbena priporočila ter predstavitve glasbenih novosti.

Naročniki storitev Mobitel in Siol lahko storitev brezplačno preizkusijo do konca maja. Prenos glasbe v Telekomovem mobilnem omrežju je brezplačen oz. se ne šteje v količino prenesenih podatkov, so sporočili iz Telekoma Slovenije.

V več kot 180 državah

Francoska glasbena storitev Deezer, ki je bila ustanovljena leta 2007, je danes na voljo v več kot 180 državah in ima okoli pet milijonov naročnikov in 12 milijonov mesečno aktivnih uporabnikov. Uporabnikom omogoča tudi prenos glasbenih datotek na mobilni telefon ali tablico.

Komentarjev 1
  • Dixon 11:47 18.april 2014.

    Kako zastonj, če pa je mesečna naročnina 6,90€? Zastonj je samo zdej ko imaš možnost uporabljati 15 dnevno testno obdobje ali pa če vzameš skopaj v paketu, mislim, da so tri opcije paketov, vendar je mesečna naročnina kar zasoljena in ...prikaži več za to kar ponujajo kar precej draga!