Telemach je dobil certifikat za omrežje

Foto: Telemach Hakan Ekmmen, CEO Umlaur in Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha Foto: Telemach Hakan Ekmmen, CEO Umlaur in Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha
Družba Umlaut je po šestmesečnem preverjanju ocenila, da najboljšo uporabniško izkušnjo v Sloveniji ponuja Telemach.
Oglej si celoten članek

Podjetje je certifikate podelilo že v 120 državah po svetu, med drugim so ga dobili Vodafone, Swisscom, Verizon, Deutsche Telekom in drugi.

"S svojimi izkušnjami na področju preizkušanja omrežij preverjamo in potrjujemo delovanje storitev. Umlautov certifikat za storitve je idealno orodje za neodvisno ocenjevanje in potrjevanje omrežij ter storitev, ki jih ponujajo. To opravimo z neodvisnimi meritvami in revizijami kakovosti storitev. Certifikat je izjava o uspešni potrditvi storitev in Telemach ima trenutno v Sloveniji med preizkušenimi najboljše omrežje po uporabniški izkušnji," je dejal Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut, ki se je do oktobra lani imenovala P3.

Telemach je v razvoj omrežja vložil več kot sto milijonov evrov. "Naše omrežje je zanesljivo in zmogljivo ter zagotavlja najboljšo pokritost z omrežjem LTE," je povedal Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha, ki ima že 22,2-odstotni tržni delež na področju mobilne telefonije v Sloveniji. Leta 2015 je znašal 14 odstotkov.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.