Telemach uvedel novo spremembo.

Foto: Profimedia
Sprememba je stopila v veljavo 28. avgusta.
Oglej si celoten članek

Iz podjetja Telemach so sporočili, da so vsem uporabnikom ukinili dodatno plačljiv programski paket programov HD. Vsi programi v visoki ločljivosti, ki so bili v paketu HD, so naročnikom zdaj brez dodatnega doplačila na voljo v standardnih programskih shemah. 
    
"Naročniki osnovnega paketa imajo dostop do šestih programov HD: Animal Planet HD, Travel Channel HD, Food Network HD, SHORTSTV HD, iConcerts HD in FTV HD. V razširjenem paketu bo po nespremenjeni ceni sedaj poleg obstoječih programov HD na voljo še dodatnih deset programov: Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, History HD, MTV Live HD, History 2 HD, Nickelodeon HD, Hustler TV HD in NG Wild HD, QYOU HD in Trace Sport Stars HD," sporočajo iz Telemacha.

Analogna shema Telemach iz sheme vrgel kup zelo gledanih programov

S septembrom si bo na Sport Klubu moč ogledati tekme UEFA Lige narodov, naslednje leto pa tudi kvalifikacije za evropsko prvenstvo v nogometu.  

Naročniki bodo deležni novega filmskega programa CineStar Comedy & Family. Možnost ogleda nazaj pa bodo dodali še na 6 televizijskih programov, in sicer CineStar Premiere HD 1, CineStar Premiere HD 2 in CineStar Comedy & Family, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD in Nick Jr.  

Slovenija Pomemben mejnik za Telemach
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 09:07 29. Avgust 2018.

    TOP!

  • 21:56 28. Avgust 2018.

    Velika sprememba ja...še tisto kar ima v shemi je 80% balasta...nič od niča!

  • 21:35 28. Avgust 2018.

    Vec: to enostavno ni res. Najbrž imaš settopbox ki ti razumljivo krepko zmanjša kvaliteto slike. Če bi imel conax kartico …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.