Telemachovo omrežje zaradi nadgradnje ne deluje

Foto: Telemach
Foto: Telemach
Telemachovo omrežje po vsej Sloveniji zaradi napake ne deluje.
Oglej si celoten članek

Če ste poskušali danes po deseti uri na telefon priklicati katerega izmed 300.000 naročnikov Telemacha, ste najverjetneje klicali zaman. "Zaradi pospešene nadgradnje mobilnega omrežja, ki jo Telemach izvaja po prevzemu Tušmobila, je prišlo do tehnične napake na delu transportnega omrežja," so razloge za nedelovanje omrežja na spletni strani pojasnili na Telemachu.

Zaradi napake na omrežju pa naj bi imeli nekateri uporabniki po navedbah Telemacha določene motnje pri vzpostavitvi komunikacije preko mobilnega telefona.

Njihov predstavnik z javnostmi Peter Perčič nam je dodatno pojasnil, da po prevzemu Tušmobila gradijo povsem nov sistem, saj se prej sistema okoli sedem let ni intenzivno nadgrajevalo. "Gre za izredno velik poseg, zato se napake lahko pripetijo," je še navedel in pristavil, da so "vsi na terenu" in napako odpravljajo, svojim naročnikom pa se opravičujejo in jim zagotavljajo, da bodo z novim mobilnim omrežjem več kot zadovoljni.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 21

  • 09:09 20. Oktober 2015.

    Lapanaka. Greš pa na T-2.

  • 17:56 19. Oktober 2015.

    Saj lahko podaš reklamacijo tako kot ti piše v pogodbi. Če mesečno plačaš 15€, je to 1€ na 2 dni …

  • 17:46 19. Oktober 2015.

    Ko pri telekomu ali simobilu dobiš tako dober paket kot pri telemachu, mi javi. Do takrat pa ni debate, da …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.