Terme dobile prokurista

Foto: Nino Verdnik
Foto: Nino Verdnik
Novi lastniki. Platanus v vodilno ekipo postavil Boruta Rojsa.
Oglej si celoten članek

Maribor. Borut Rojs je novi prokurist Term Maribor. Na četrtkovi seji nadzornega sveta so odstopne izjave podali trije nadzorniki, ki jih je pred pol leta postavil prejšnji lastnik NFD holding. Za skupščino, ki bo 16. maja, pa so za nove nadzornike predlagani Matjaž Kirbiš, Oleg Derkach in Drago Podobnik.

 

Platanus z novimi lastniki

"Tudi v prihodnje bomo družbo vodili in upravljali kot dobri gospodarji, pri čemer pričakujemo aktivno vlogo novega lastnika pri podpori razvojnih načrtov in nadaljnji širitvi poslovanja družbe," je ob aktualnih spremembah dejal Zoran Bošković, predsednik uprave Term Maribor.

Platanus, ki je od nedavnega večinski lastnik Term Maribor, je tudi sam menjal lastnike. Tako si zdaj lastništvo delita družbi Easterland Partners Corp, ki je registrirana na Deviških otokih, in Intelco Group LTD, registrirana v Belizeju. Direktor Platanusa ostaja Derkach iz Moskve. Ta naj bi se po besedah Kirbiša, ki je pravni zastopnik Platanusa, kmalu predstavil tudi zaposlenim v Termah Maribor.

Sicer pa trenutno tečejo vmesni postopki za prevzem preostalih delnic malih delničarjev Term Maribor. Prevzemna ponudba naj bi bila dokončana do začetka maja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.