Težave na avtocestah: Nesreči zaprli dva odseka

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zaradi prometne nesreče sta bili zaprti štajerska in primorska avtocesta.
Oglej si celoten članek

Štajerska avtocesta je bila zaprta med predorom Podmilj in priključkom Blagovica proti Ljubljani. V prometni nesreči je bil udeležen avtomobil s prikolico, ki se je med vožnjo prevrnil. Podrobne okoliščine nesreče še niso znane, nihče pa naj ne bi bil hudo poškodovan, navaja STA.

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bil nato nekaj časa zaprt vozni pas. 

Prometna nesreča je za krajši čas zaprla tudi primorsko avtocesto. Do nesreče je prišlo med priključkoma Brezovica in Vrhnika proti Kopru. Na tem območju je nastal daljši zastoj, ki je segal tudi na zahodno in južno ljubljansko obvoznico. Na območju razcepa Kozarje je še vedno gost promet z zastoji. 

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:36 5. Avgust 2019.

    Nujno bi morali poostriti kontrolo hitrosti na avtocestah. Potrebna bi bila dnevna kontrola v policijskih vizilih, kot tudi v civilnih. …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.