Slovenija
1435 ogledov

Težave na avtocestah: Nesreči zaprli dva odseka

DARS avtocesta nesreča gneča Saša Despot
Zaradi prometne nesreče sta bili zaprti štajerska in primorska avtocesta.

Štajerska avtocesta je bila zaprta med predorom Podmilj in priključkom Blagovica proti Ljubljani. V prometni nesreči je bil udeležen avtomobil s prikolico, ki se je med vožnjo prevrnil. Podrobne okoliščine nesreče še niso znane, nihče pa naj ne bi bil hudo poškodovan, navaja STA.

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bil nato nekaj časa zaprt vozni pas. 

Prometna nesreča je za krajši čas zaprla tudi primorsko avtocesto. Do nesreče je prišlo med priključkoma Brezovica in Vrhnika proti Kopru. Na tem območju je nastal daljši zastoj, ki je segal tudi na zahodno in južno ljubljansko obvoznico. Na območju razcepa Kozarje je še vedno gost promet z zastoji. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • miki47 13:36 05.avgust 2019.

    Nujno bi morali poostriti kontrolo hitrosti na avtocestah. Potrebna bi bila dnevna kontrola v policijskih vizilih, kot tudi v civilnih. To kar delajo na naših cestah tovornjaki in kombiji si v tujini ne upajo. Tam vozijo s pravilno varnostno razdaljo, ...prikaži več, omejeno hitrostjo in se ne prehitevajo med seboj. Pri nas pa vozijo en za drugim s hitrostjo po 100 km/h tudi v razdalji samo 15 m ali pa še manj. Dajmo naredimo nekaj za našo varnost na cestah in začnimo z visokimi kaznimi. Polnimo proračun!