Težko reševanje obstreljenega lovca

Foto: Žurnal24 Reševanje lovca Foto: Žurnal24 Reševanje lovca Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL Reševanje lovca
Obsežna reševalna akcija. Obstreljeni lovec izgubil veliko krvi.
Oglej si celoten članek

Hrvaški gorski reševalci so bili danes na izjemno težki preizkušnji. Na odročnem kraju na obronkih Kamešnice se je 68-letni lovec obstrelil.

Iskalna akcija je stekal nekaj po 11. uri, trajala pa je do poznega popoldneva. Zaradi močne burje helikopter namreč ni mogel pristati dovolj blizu poškodovanega. Do njega so morali prepešačiti skoraj dva kilometra in ga nato tudi prinesti nazaj, nato pa so ga s helikopterjem prepeljali v splitsko občino. V akciji je sodelovalo 28 reševalcev, poroča 24sata.hr

Nič več v življenjski nevarnosti

Lovec je konec tedna preživljal s prijatelji na vikendu. Reševalcem je dejal, da se je puška sama sprožila, bil je ranjen v obe nogi.

Reševalci so bili nekaj časa zelo zaskrbljeni, zaradi podhladitve in velike izgube krvi. Zdaj pa naj bi bil že zunaj življenjske nevarnosti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:30 25. April 2012.

    IN vi idioti

  • 23:53 15. Januar 2012.

    Na HR so lovci većinoma osebe , ki so sodelovale v vojni in jim je LOV ventil za sproščanje napetosti …

  • 22:08 15. Januar 2012.

    To ni bil lovec ampak bedak, lovci ne uporabljajo avtomatskega orožja kot ga je ta bedak.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.