Slovenija > Črna kronika
29 ogledov

Težko reševanje obstreljenega lovca

Reševanje lovca
1/3
Žurnal24 main
Obsežna reševalna akcija. Obstreljeni lovec izgubil veliko krvi.

Hrvaški gorski reševalci so bili danes na izjemno težki preizkušnji. Na odročnem kraju na obronkih Kamešnice se je 68-letni lovec obstrelil.

Iskalna akcija je stekal nekaj po 11. uri, trajala pa je do poznega popoldneva. Zaradi močne burje helikopter namreč ni mogel pristati dovolj blizu poškodovanega. Do njega so morali prepešačiti skoraj dva kilometra in ga nato tudi prinesti nazaj, nato pa so ga s helikopterjem prepeljali v splitsko občino. V akciji je sodelovalo 28 reševalcev, poroča 24sata.hr

Nič več v življenjski nevarnosti

Lovec je konec tedna preživljal s prijatelji na vikendu. Reševalcem je dejal, da se je puška sama sprožila, bil je ranjen v obe nogi.

Reševalci so bili nekaj časa zelo zaskrbljeni, zaradi podhladitve in velike izgube krvi. Zdaj pa naj bi bil že zunaj življenjske nevarnosti.

Komentarjev 4
  • STANEK 06:30 25.april 2012.

    IN vi idioti

  • Žurnalček 23:53 15.januar 2012.

    Na HR so lovci većinoma osebe , ki so sodelovale v vojni in jim je LOV ventil za sproščanje napetosti pri PTS. Ta Lovska organizacija nima nič skupnega z Lovci SLO , ampak je to enostavno banda desperadosov ! Škoda ...prikaži večda da ga ni pobral !

  • KOJAK 22:08 15.januar 2012.

    To ni bil lovec ampak bedak, lovci ne uporabljajo avtomatskega orožja kot ga je ta bedak.