To o covid-19 sporoča minister za zdravje vsem prebivalcem

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Epidemiološka situacija v Sloveniji še vedno ni taka, da bi lahko bili brez skrbi.
Oglej si celoten članek

Minister za zdravje Janez Poklukar pred prvomajskimi prazniki prosi prebivalce, naj vzdržijo še malo. Pozval je k upoštevanju samozaščitnih ukrepov, naj ljudje pazijo na svoje bližnje in naj se cepijo, ko bodo poklicani.

Covid-19 Dobre novice: novi podatki o okužbah in hospitaliziranih

Kot je navedel, v Slovenijo prihajajo velike količine cepiva, cepljenje se intenzivira. Poudaril je, da so cepiva učinkovita.

Minister je zapisal še, da si tudi sam želi ponovno živeti brez maske, brez skrbi, ali bodo njegovi otroci lahko hodili v šolo ali bodo šolani doma, želi si izbrati, da gre lahko svobodno na morje, želi se mirno usesti z družino v restavracijo in videti prijatelje.

Covid-19 "Cepljeni ljudje bi lahko uživali dodatne sprostitve ukrepov"

dezurni@zurnal24.si

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 8

  • 19:22 24. April 2021.

    sicer nimam navade komentirati osebnega izgleda ljudi, ampak tako privoščljivega frisa in nasmeha pa že dolgo nisem videl...ampak KARMA JE …

  • 19:21 24. April 2021.

    Gospod minister se mora res malo zamisliti in če želi ravnati po svoji vesti za blaginjo Slovencev, mora enostavno za …

  • 19:02 24. April 2021.

    Janšev Pokljukec naj sporočila prihrani zase, ! Najprej naj odgovarja za soglasje neupravičenih izplačil dodatkov v času, ko je vodil …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.