Slovenija
2332 ogledov

To o covid-19 sporoča minister za zdravje vsem prebivalcem

Janez Poklukar Vlada RS
Epidemiološka situacija v Sloveniji še vedno ni taka, da bi lahko bili brez skrbi.

Minister za zdravje Janez Poklukar pred prvomajskimi prazniki prosi prebivalce, naj vzdržijo še malo. Pozval je k upoštevanju samozaščitnih ukrepov, naj ljudje pazijo na svoje bližnje in naj se cepijo, ko bodo poklicani.

Testiranje za covid-19 v Kranju Covid-19 Zdravje Dobre novice: novi podatki o okužbah in hospitaliziranih

Kot je navedel, v Slovenijo prihajajo velike količine cepiva, cepljenje se intenzivira. Poudaril je, da so cepiva učinkovita.

Minister je zapisal še, da si tudi sam želi ponovno živeti brez maske, brez skrbi, ali bodo njegovi otroci lahko hodili v šolo ali bodo šolani doma, želi si izbrati, da gre lahko svobodno na morje, želi se mirno usesti z družino v restavracijo in videti prijatelje.

Christine Lambrecht Covid-19 Svet "Cepljeni ljudje bi lahko uživali dodatne sprostitve ukrepov"

dezurni@zurnal24.si

 

Komentarjev 8
  • pravičnik77 19:22 24.april 2021.

    sicer nimam navade komentirati osebnega izgleda ljudi, ampak tako privoščljivega frisa in nasmeha pa že dolgo nisem videl...ampak KARMA JE BICH

  • Friderik1950 19:21 24.april 2021.

    Gospod minister se mora res malo zamisliti in če želi ravnati po svoji vesti za blaginjo Slovencev, mora enostavno za žepni narod v žepni državi priskrbeti najboljša cepiva z najmanj pričakovanimi stranskimi, beri smrtonosnimi učinki. Dogodki iz cepilnih centrov so ...prikaži več dovolj zgovorni, odgovorni pa govorijo dnevne floskule, kot da živijo drugje. Zaskrbljujoče, zaskrbljujoče.

  • Ender3 19:02 24.april 2021.

    Janšev Pokljukec naj sporočila prihrani zase, ! Najprej naj odgovarja za soglasje neupravičenih izplačil dodatkov v času, ko je vodil UKCLj. Potem pa naj zagovarja stroko in ne politiko, saj se deklarira, kot strankarsko neopredeljen. Gorjankarski runkel !