"To je pravi filing"

Foto: Žurnal24 Pri projektu je sodelovalo kar 2.200 dijakov. (Foto: Gregor Katič)
Festival 3-Kons. Ustvarjalna kulturna produkcija dijakov in mentorjev.
Oglej si celoten članek

“Festival 3-Kons je energija, je filing in je ustvarjanje vseh nas dijakov in mentorjev treh šol, združenih v ta projekt. To smo Gimnazija Celje - Center, Poslovno-komercialna šola Celje in Srednja šola (SŠ) za gostinstvo in turizem Celje, ki imamo sedež na Kosovelovi ulici,” je povedala Maša, dijakinja ene od omenjenih šol, na katerih je bilo včeraj zelo bučno. “Pa še vreme nam je naklonjeno,” so bili veseli dijaki, ki so se namesto v učilnicah zbrali na prostem.

Prireditev je sestavljenka različnih dejavnosti, ki združujejo dijakinje in dijake ter njihove mentorje. “Letos je v projekt vključenih kar 250 dijakov, 65 mentorjev, dejavnosti pa se odvijajo na 35 prizoriščih,” je povedala koordinatorka festivala Helena Muha in dodala, da je bila letošnja rdeča nit mednarodno leto biotske raznovrstnosti. “Na 27 tematskih delavnicah so sodelovali tudi zunanji sodelavci, Celjski mladinski center, SŠ za hortikulturo in vizualne umetnosti, Šolski center Celje ter SŠ za strojništvo, mehatroniko in medije,” je dejala Muhova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.