To je razlog, da je Ivan Simič zaprl Twitter račun

Foto: Žurnal24 main
Foto: Žurnal24 main
Davčni strokovnjak Ivan Simič je zaprl twitter račun.
Oglej si celoten članek

Davčni strokovnjak Ivan Simič, ki je tudi član vladne svetovalne skupine za pripravo ukrepov za omilitev posledic epidemije, je zaprl twitter račun.

Dnevnik poroča, da je kot razlog navedel, da ne želi več gledati sovražnosti, ki se širi med ljudmi. "Ta sovražnost je še zlasti prisotna na družbenih omrežjih, širijo pa jo predvsem tisti, ki se skrivajo za lažnimi imeni. Sam sem želel ljudi pomiriti, da se ne bi napadali in sem tudi tistim, ki so me pljuvali, spoštljivo odgovarjal in jih nazival s 'spoštovani'," je povedal za časnik.

Zanikal je, da bi k njegovi odločitvi botrovalo zadnje dopisovanje z Barbaro Rajgelj ali da se namerava preseliti v kakšno državno službo oz. da bi ga k temu prepričal kdo od politikov. Je pa po poročanju Dnevnika priznal, da je iz vladnih vrst dobil ponudbo za svetovanje ter da sta ga k zaprtju twitter računa prepričala njegova sinova. "Moja družina ne želi biti ponovno priča napadov, ki sem jih enkrat že doživel."

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 06:00 22. April 2020.

    Bravo Simič samo tako naprej. Vem da je težko brati debilne komentarje a veliko je takih ljudi, ki zelo ceni …

  • 11:52 21. April 2020.

    Bravo g, Simić. Kot vedno "na mestu".. !!

  • 09:50 21. April 2020.

    Primitivnosti zakrinkanih agit-prop primitivcev je res težko gledati, kaj šele prenašati.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.