Slovenija
4490 ogledov

To je razlog, da je Ivan Simič zaprl Twitter račun

Ivan Simič Žurnal24 main
Davčni strokovnjak Ivan Simič je zaprl twitter račun.

Davčni strokovnjak Ivan Simič, ki je tudi član vladne svetovalne skupine za pripravo ukrepov za omilitev posledic epidemije, je zaprl twitter račun.

Dnevnik poroča, da je kot razlog navedel, da ne želi več gledati sovražnosti, ki se širi med ljudmi. "Ta sovražnost je še zlasti prisotna na družbenih omrežjih, širijo pa jo predvsem tisti, ki se skrivajo za lažnimi imeni. Sam sem želel ljudi pomiriti, da se ne bi napadali in sem tudi tistim, ki so me pljuvali, spoštljivo odgovarjal in jih nazival s 'spoštovani'," je povedal za časnik.

Zanikal je, da bi k njegovi odločitvi botrovalo zadnje dopisovanje z Barbaro Rajgelj ali da se namerava preseliti v kakšno državno službo oz. da bi ga k temu prepričal kdo od politikov. Je pa po poročanju Dnevnika priznal, da je iz vladnih vrst dobil ponudbo za svetovanje ter da sta ga k zaprtju twitter računa prepričala njegova sinova. "Moja družina ne želi biti ponovno priča napadov, ki sem jih enkrat že doživel."

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • ciril73 06:00 22.april 2020.

    Bravo Simič samo tako naprej. Vem da je težko brati debilne komentarje a veliko je takih ljudi, ki zelo ceni vašo zdravo kmečko pamet i vašo pomoč v teh časih.

  • kapibara1 11:52 21.april 2020.

    Bravo g, Simić. Kot vedno "na mestu".. !!

  • brane59 09:50 21.april 2020.

    Primitivnosti zakrinkanih agit-prop primitivcev je res težko gledati, kaj šele prenašati.