Organizatorji Odprte kuhne: Dobili smo rdečo luč

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Zaradi zelo raznolikih interpretacij veljavnih odlokov je otvoritev Odprte kuhne ponovno prestavljena za nedoločen čas, saj kljub vsem našim prizadevanjem za organizacijo varnih srečevanj obiskovalci na Pogačarjevem trgu ne bi smeli obedovati."
Oglej si celoten članek

"Na današnji dan, po vremenu sodeč torej 49. aprila, so nas znova pričakale slabe novice. Na dan, ko smo vas želeli obvestiti o seznamu vseh ponudnikov na letošnji izvedbi naše kulinarične tržnice, o ukrepih, ki bi jih vestno upoštevali, da bi preprečili širjenje koronavirusa, o novostih, ki smo se jih tako zelo veselili … je zažarela rdeča luč. Zaradi zelo raznolikih interpretacij veljavnih odlokov je otvoritev Odprte kuhne ponovno prestavljena za nedoločen čas, saj kljub vsem našim prizadevanjem za organizacijo varnih srečevanj obiskovalci na Pogačarjevem trgu ne bi smeli obedovati," so na svoji spletni strani zapisali organizatorji Odprte kuhne. 

xxx

Deveta sezona Odprte kuhne naj bi se sicer začela v petek, 21. maja, nato pa bi na Pogačarjevem trgu potekala vsak petek med 10. in 21. uro.

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:42 19. Maj 2021.

    Mogoče pa ni zanimanja ponudnikov, radi najemnin izpred 5-6 leta ; 150 evrov na dan ?? Sedaj pa vsi in …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.