Slovenija
2411 ogledov

Organizatorji Odprte kuhne: Dobili smo rdečo luč

odprta kuhna Saša Despot
"Zaradi zelo raznolikih interpretacij veljavnih odlokov je otvoritev Odprte kuhne ponovno prestavljena za nedoločen čas, saj kljub vsem našim prizadevanjem za organizacijo varnih srečevanj obiskovalci na Pogačarjevem trgu ne bi smeli obedovati."

"Na današnji dan, po vremenu sodeč torej 49. aprila, so nas znova pričakale slabe novice. Na dan, ko smo vas želeli obvestiti o seznamu vseh ponudnikov na letošnji izvedbi naše kulinarične tržnice, o ukrepih, ki bi jih vestno upoštevali, da bi preprečili širjenje koronavirusa, o novostih, ki smo se jih tako zelo veselili … je zažarela rdeča luč. Zaradi zelo raznolikih interpretacij veljavnih odlokov je otvoritev Odprte kuhne ponovno prestavljena za nedoločen čas, saj kljub vsem našim prizadevanjem za organizacijo varnih srečevanj obiskovalci na Pogačarjevem trgu ne bi smeli obedovati," so na svoji spletni strani zapisali organizatorji Odprte kuhne. 

Deveta sezona Odprte kuhne naj bi se sicer začela v petek, 21. maja, nato pa bi na Pogačarjevem trgu potekala vsak petek med 10. in 21. uro.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 1
  • kapibara1 14:42 19.maj 2021.

    Mogoče pa ni zanimanja ponudnikov, radi najemnin izpred 5-6 leta ; 150 evrov na dan ?? Sedaj pa vsi in povsod, hočejo izpad prinesti noter, z odiranjem drugih..mogoče ??