To je vse, kar je treba vedeti o cepivu proti covidu-19

Foto: Vlada RS
Foto: Vlada RS
Strokovni direktor nevrološke klinike UKC Ljubljana Simon Podnar je na tviterju objavil pomembna dejstva o cepivu proti covidu-19.
Oglej si celoten članek

Zapisal je, da je v raziskavah Pfizerja in Moderne cepivo prejelo 35 tisoč ljudi. Če bi se toliko ljudi okužilo s koronavirusom, bi jih 3500 resno zbolelo, 1750 bi jih potrebovalo intenzivno zdravljenje, 350 pa bi jih umrlo. Med cepljenimi jih je 19 zbolelo, od tega eden resneje.

Podnar je še dodal, da so v nekaterih študijah odstotki malenkost drugačni, a sporočilo ostaja enako.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 10

  • 13:50 4. Januar 2021.

    Žal, to še zdaleč ni vse, kar je potrebno vedeti o varnem cepivu. Te skope informacije so edino primerne za …

  • 12:26 4. Januar 2021.

    moj prvi komentar niste razumeli, pa bom dal še enega. v mladosti sem dobil sirup proti angini. dobil od njega …

  • 10:59 4. Januar 2021.

    pred dnevi je bilo tule na tem portalu objavljena novica o odpoklicu nevarne pijače. Ta pijača naj bi vsebovala propilen …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.