Slovenija
3777 ogledov

To je vse, kar je treba vedeti o cepivu proti covidu-19

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar ovca
    ovca 09:36 04.januar 2021.

    Sicer ne morete vedeti, za čim ste zboleli, če ne greste na test, naj vas ne briga, kaj je v cepivu (namesto vas mislijo drugi). To je povzetek. Mater vam j***m! Kdo je preveril, kakšno je stanje po bolnišnicah? Kaj ...prikaži več in na kakšen način testirajo? Vejo samo podplačani ritoli*zci. Gripa je izginila (kateri idijot temu verjame) , očitno je dobila novo ime: SARS COV2-COVID-19. Prav zavidam vsem butastim in presranim (to dvoje gre lepo vkup). Me pa zanima, zakaj nihče ni zahteval papirjev o testih,

    • Avatar ovca
      ovca 09:38 04.januar 2021.

      postopkih preiskav, itd. Ste res toliko neumni ali toliko presrani, da vas en psihopat, paranoik, sociopat & CO prodaja za keš?

  • Avatar DvaPlusDvaJe4
    DvaPlusDvaJe4 10:35 04.januar 2021.

    Pomembna so dejstva mediji, ne navodila kako nas za roko peljete v koprive. Dejstva so: represija, konstantni pomp medijev in navodil, oviranje svobode, nevidni sovražnik, podtaknjena nevarnost, vse vodijo, vsi ponujajo lažno varnost v zamenjavi za svobodo, zavira se drugačno ...prikaži večno mnenje, testi primerni igračam toys4us, merijo meglo DNK, lahko tudi vaših celic ki jih telo izloča, v plastiko oblečeni ljudje, rešitve v flaškah, narava nima pojma, lahko bi še našteval.

  • simona32 13:50 04.januar 2021.

    Žal, to še zdaleč ni vse, kar je potrebno vedeti o varnem cepivu. Te skope informacije so edino primerne za zavajanje. https://www.youtube.com/watch?v=XQClrsNuNkk

  • rd2dmk2 12:26 04.januar 2021.

    moj prvi komentar niste razumeli, pa bom dal še enega. v mladosti sem dobil sirup proti angini. dobil od njega hudo koprivnico. preživel. med služenjem jla sem se poškodal pri delovni akciji in si razrezal roko.rano za šili in me ...prikaži veče cepili z živim serumom proti tetanusu. ampak po cepljenju je okoli meni na pozor stala ekipa zdravnikov 3 ure in jest sem ta čas moral neprenehoma govorit. če sem za sekundo utuhnil, so me naskočili z vsem kar so premogli. en bolnik-eno eno cepljenje 4zdravniki- v jla.

  • rospioti 10:32 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - odličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • rd2dmk2 10:59 04.januar 2021.

    pred dnevi je bilo tule na tem portalu objavljena novica o odpoklicu nevarne pijače. Ta pijača naj bi vsebovala propilen glikol. kar je čudno, je to da ni sporno to da je pijača vsebovala to sestavino, ampak da jo je ...prikaži veče vsebova preveč. zakaj je čudno. ker je propilenglikol tudi sestavina antifriza, če ne verjamete pa pojdite na splet kjer vam v spletni trgovini prodajo to sestavino v 25litskem pakiranju za cca 135 eurov. če lahko pijete antifriz, boste pa še cepivo prebavili.na zdravje.

  • Avatar MS
    MS 10:49 04.januar 2021.

    1)Cepljenje spada med 10 največjih javno zdravstvenih uspehov v medicini, ki so znatno prispevali k zmanjšanju obolevanja in umiranja prebivalstva ter podaljšanju pričakovanega trajanja življenja. Veliko nalezljivih bolezni, ki so v prejšnjih stoletjih povzročale velike epidemije ter zahtevale visok smrtni ...prikaži več davek in včasih dobesedno zdesetkale prebivalstvo na posameznih območjih, se danes prav zaradi uvedbe cepljenja skoraj ne pojavljajo več ali pa so že povsem izkoreninjene.

    • Avatar MS
      MS 10:51 04.januar 2021.

      2) V Sloveniji smo s sistematičnim cepljenjem uspeli izkoreniniti črne koze, eliminirali smo otroško paralizo in davico, ošpice, mumps in rdečke se pojavljajo izredno redko, prav tako tetanus in okužbe z bakterijo Haemophilus influenze.

    • rd2dmk2 11:02 04.januar 2021.

      edina pametna stvar cepljenja je da cepiš divjak jabljane na dolenjsko voščenko

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.