TO NI RDEČA, TO JE CARMIN!

Prebudi legendarno rdečelasko v sebi in preizkusi novo generacijo rdečih odtenkov barve za lase Garnier Olia!
Oglej si celoten članek

Foto: Garnier Olia Carmin Garnier Po 9. letih raziskav je Garnier razvil molekulo Carmin R za novo generacijo rdečih odtenkov, ki so hladni, bleščeči in edinstveni ter prefinjeni, ekskluzivni in intenzivni.

V čem je skrivnost?

Skrivnost se skriva v novi molekuli Carmin R, ki zahvaljujoč svoji velikosti ustvarja večje molekule barv, z višjo odpornostjo, v primerjavi z rdečimi koloranti v barvah za lase.

Garnier Olia Forever Carmin je barva za lase brez amonijaka, z visoko obstojnostjo barve do 8 tednov*, ki vidno prekrije do 100% sivih las z optimalno ugodnostjo za vaše lasišče in vašim lasem nudi do 3x več sijaja**. Formula barve za lase Garnier Olia, obogatena s cvetnim oljem, uporablja moč olja, ki razvija barvo v laseh in odkriva izrazno barvo ter vidno izboljšuje kvaliteto las*.

Naj te navdušita nova Carmin odtenka barve za lase Olia, Deep Carmin (5.60) in Vivid Carmin (6.66), namenjena legendarnim rdečelaskam!  

Odkrij moč olja za bolj izrazno barvo in zasluženo uživaj v nazivu "Legendarna Rdečelaska".

Kreativni natečaj "Legendarna #Rdečelaska"

Da bi čim prej lahko preizkusila te ekskluzivne Carmin odtenke barve za lase Olia, je Garnier Slovenija na uradni Facebook strani pričel s kreativnim natečajem "Legendarna #Rdečelaska". Vse, kar moraš narediti je, da nominiraš ljubljeno rdečelaso osebo, naložiti njeno fotografijo, pripisati njeno ime in priimek ter zapisati, zakaj si prav ona zasluži postati ponosla lastnica "Legendarna #Rdečelaska", ker lahko obe osvojita letno zalogo izdelkov Garnier!

Pravila natečaja preberi tukaj.

*v primerjavi z nebarvanimi lasmi

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.