Slovenija
430 ogledov

TO NI RDEČA, TO JE CARMIN!

Prebudi legendarno rdečelasko v sebi in preizkusi novo generacijo rdečih odtenkov barve za lase Garnier Olia!

Garnier | Avtor: Garnier Olia Carmin Garnier Olia Carmin
Po 9. letih raziskav je Garnier razvil molekulo Carmin R za novo generacijo rdečih odtenkov, ki so hladni, bleščeči in edinstveni ter prefinjeni, ekskluzivni in intenzivni.

V čem je skrivnost?

Skrivnost se skriva v novi molekuli Carmin R, ki zahvaljujoč svoji velikosti ustvarja večje molekule barv, z višjo odpornostjo, v primerjavi z rdečimi koloranti v barvah za lase.

Garnier Olia Forever Carmin je barva za lase brez amonijaka, z visoko obstojnostjo barve do 8 tednov*, ki vidno prekrije do 100% sivih las z optimalno ugodnostjo za vaše lasišče in vašim lasem nudi do 3x več sijaja**. Formula barve za lase Garnier Olia, obogatena s cvetnim oljem, uporablja moč olja, ki razvija barvo v laseh in odkriva izrazno barvo ter vidno izboljšuje kvaliteto las*.

Naj te navdušita nova Carmin odtenka barve za lase Olia, Deep Carmin (5.60) in Vivid Carmin (6.66), namenjena legendarnim rdečelaskam!  

Odkrij moč olja za bolj izrazno barvo in zasluženo uživaj v nazivu "Legendarna Rdečelaska".

Kreativni natečaj "Legendarna #Rdečelaska"

Da bi čim prej lahko preizkusila te ekskluzivne Carmin odtenke barve za lase Olia, je Garnier Slovenija na uradni Facebook strani pričel s kreativnim natečajem "Legendarna #Rdečelaska". Vse, kar moraš narediti je, da nominiraš ljubljeno rdečelaso osebo, naložiti njeno fotografijo, pripisati njeno ime in priimek ter zapisati, zakaj si prav ona zasluži postati ponosla lastnica "Legendarna #Rdečelaska", ker lahko obe osvojita letno zalogo izdelkov Garnier!

Pravila natečaja preberi tukaj.

*v primerjavi z nebarvanimi lasmi